• Holly Powder na EuroGastro!

    W dniach 5-7 kwietnia 2017 r. odwiedziliśmy polską stolicę, gdzie razem z zespołem Holly Powder prezentowaliśmy nasze produkty podczas warszawskich targów EuroGastro.   Dlaczego lubimy odwiedzać targi? To okazja do zaprezentowania naszych produktów, marynaty i panierki do kurczaka w najlepszy sposób – wykorzystując je do......

  • Panierowane udka w panierce Holly Powder

    Nasze ostatni targi w 2015 roku – Targi Horeca w Krakowie

    W dniach 4-6.11.2015 mogliście spotkać nas na Targach Horeca. Targi miały miejsce w Międzynarodowym Centrum Targowo-Kongresowym EXPO w Krakowie. Były to nasze ostatnie targi w tym roku, podczas których mogliście skosztować najlepszych kurczaków w gastronomicznym świecie. Podczas Targów Horeca wielu z Was spróbowało kurczaków przygotowanych......

  • Holly Powder na Targach EuroGastro w Warszawie – 2016

    6 kwietnia mogliście być z nami na Targach EuroGastro w Warszawie! Wszystkim Smakoszom Kurczaków dziękujemy za tak liczne przybycie do tętniącej życiem stolicy. Nasi kucharze przygotowali dla Was wyśmienite, chrupiące kurczaki i prezentowali Wam przepyszne dania z naszymi produktami. Jak zwykle frekwencja dopisała! Dziękujemy Wam......

  • Międzynarodowe Targi Spożywcze SALIMA

    W dniach 17-19 lutego można było nas spotkać na Międzynarodowych Targach SALIMA u naszych czeskich przyjaciół. Na naszym stoisku wielu z Was skosztowało chrupiących kurczaków w panierce Holly Powder. Pokazywaliśmy Wam również, w jaki sposób wykonujemy naszą pracę i jak sprawiamy, że kawałki mięsa stają się niesamowicie......

  • Targi Franczyzy w Warszawie

    W dniach 15-17 października byliśmy na Targach Franczyzy w Warszawie. Na naszym stanowisku najprawdopodobniej skosztowaliście najlepszych panierowanych kurczaków na świecie 🙂 Zobaczyliście także, w jaki sposób wykonujemy swoją pracę. Wszystko z myślą o Was. Targi te były również doskonałą możliwością zapoznania się z propozycją współpracy......

  • Nasze wrażenia po targach POLAGRA GASTRO w Poznaniu

    W dniach 21-24 września 2015 roku odwiedziliśmy targi Polagra Gastro w Poznaniu. Wszyscy zainteresowani mogli z nami porozmawiać w pawilonie 8A, na stoisku nr 39 i tam zobaczyć, w jaki sposób pracujemy.   Te targi pokazały nam, jak bardzo lubicie naszą markę. Dziękujemy za tak......

  • Jak było w Sosnowcu? Czyli krótko o Gastro Meeting

    W dniach 19-21 czerwca 2015 wszyscy Smakosze doskonałych kurczaków mogli spotkać się z nami na targach w Sosnowcu. Przez te kilka dni odwiedziło nas bardzo dużo osób i każda z nich była zachwycona jakością i smakiem podawanych dań. Usłyszeliśmy wiele pozytywnych opinii, za co serdecznie......

  • Holly Powder na targach EuroGastro w Warszawie

    W dniach od 25-27 marca 2015 byliśmy na targach w EuroGastro w samej stolicy. Każdy, kto miał ochotę na soczystego kurczaka, mógł nas odwiedzić i skosztować wielu dań. Można było nas znaleźć na stoisku B39. Nasz kucharz krok po kroku zaprezentował zebranym, w jaki sposób powinno......

  • Byliśmy na targach Gastro-Hotel w Kołobrzegu!

    W dniach od 11.03 – 13.03.2015 byliśmy na targach w Kołobrzegu. Każdy, kto tylko miał ochotę spróbować naszych soczystych kurczaków, mógł nas odwiedzić i spróbować dań z kurczakiem. Kucharz krok po kroku zaprezentował, jak marynować, panierować, a następnie smażyć mięso. Pokazał również, jak błyskawicznie można samemu przygotować tak......

  • Holly Powder na Targach Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii Food to Go

    Holly Powder na targach FOOD-to-GO w Gdańsku

    4 i 5 lutego 2015 odwiedziliśmy Gdańsk. Można było nas spotkać na targach FOOD-to-GO w Gdańsku. Pokazaliśmy m.in. jak przygotowuje się panierkę, jak należy panierować oraz jak smażyć mięso, aby uzyskać wyjątkową soczystość, wspaniały smak i zapach!...